Održavanje sajtova

održavanje sajtaPored naših standardnih web usluga obavljamo i druge delatnosti iz domena ažuriranja i bezbednosti internet sajtova.

Ažuriranje web sajtova

Ukoliko imate web sajt, ali nemate vremena ili ne ne umete da ga ažurirate. Budite bez brige, jer se naša firma  bavi i ažuriranjem sajtova. Vaš sajt će biti potpuno bezbedan u našim posedu!

Sve što je potrebno jeste da nam se javite i da nam kažete koliko često želite da ga ažuriramo, tj. da vršimo izmene ili dopune sadržaja. Postoji mogućnost pojedinačnih izmena i ona ne podrazumeva nikakvu ugovornu obavezu. Budite sigurni da će Vaš sajt biti ažuriran u najkraćem mogućem roku.

Obezbeđivanje sajtova

Ono što svi naši klijenti podrazumevano dobiju jeste profesionalna zaštita od hakerskih napada i drugih internet zloupotreba. Imamo veoma bogato iskustvo u obezbeđivanju sajtova.

Veoma je bitno da shvatite da je pitanje bezbednosti u stvari proces kome treba posvetiti dosta pažnje, ali i princip koji usmerava Vas ili Vašeg administratora na koji način treba da održava, tj. administrira web sajt.

Od ključnog je značaja da Vaš sajt već na samom startu bude potpuno zaštićen. Ali je isto tako bitno i da bude redovno ažuriran u pogledu softvera, kao i svih komponenata koje ga pokreću.

Ukažite nam svoje poverenje, a mi ćemo se potruditi da Vaš sajt bude uvek dobro obezbeđen.

Čišćenje hakovanih sajtova

Ako je Vaš sajt hakovan, postoji velika mogućnost da će se to ponovo dogoditi. U tom smislu, prvo što treba da shvatite jeste činjenica da nije dovoljno samo vratiti početnu stranicu. Od ključnog je značaja da saznate kako Vam je sajt hakovan i kako da ga zaštitite da se ta situacija ne bi ponovila.

Takođe je veoma bitno da razumete da sveže instalirani CMS (poput Joomle i WordPressa) nije uopšte zaštićen i da je žargonski rečeno poput „glinenog goluba“, tj. da je spreman da bude hakovan. Ako ga odmah ne zaštitite, najverovatnije da će se to jednom i desiti.

Ako Vam je potrebna pomoć oko čišćenja hakovanog sajta, javite nam se i pomoćićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Administracija hostinga

Postoji veliki broj besplatnih alatki koje Vam omogućuju da sami napravite kakav-takav web sajt, ali kada je reč o administraciji hostinga, tu je u većini slučajeva ipak potrebna pomoć stručnog lica.

Naši hostmasteri na osnovu svog veoma bogatog iskustva rešavaju sve probleme vezane za administraciju Vašeg web hosting paketa. Bez obzira na to da li Vam je potrebna pomoć oko podešavanja SQL baze ili DNS zapisa Vašeg domena, ili je samo potrebno da Vam se podesi email ili blokira spam pošta, naš tim Vam stoji na usluzi 24/7.

Možemo da Vam ponudimo sve usluge naše profesionalne tehničke podrške, bez obzira na to da li Vam je potrebna samo jednokratna pomoć ili stručni savet i konsultacija, ili želite da sa nama započnete neki dugoročni vid saradnje.