zarada na interentu

Zarada na internetu – zaradite pisanjem za sajt

Maštate o poslu u kojem radite na toplom, sigurnom – od kuće, gde Vam niko ne „sedi nad glavom“ i  uči Vas kako zapravo treba da radite sopstveni posao? Gde možete sami da organizujete sopstveno vreme, kada i koliko ćete da radite, kada ćete da napravite pauzu, popijete kafu, zapalite cigaru, ili jednostavno ručate? Sanjate o poslu koji nikada nije isti, u kojem stalno saznajte nešto novo, istražujete najrazličitije teme, proširujete svoje vidike i saznanja, razvijate svoju kreativnost, jednostavno dajete svoj pečat nečemu? A da uz sve to možete da zaradite skoro prosečnu platu u našoj zemlji…? Mislite da ovakav posao postoji samo u bajkama? E, pa dobrodošli u bajku! Mi Vam nudimo upravo takav posao.

Ukoliko ste talentovani za pisanje i treba Vam honorarni posao, budite slobodni i pišite nam. Ako se lako snalazite na forumima, takođe nas kontakirajte. Nudimo Vam odlične uslove za sardanju. Budite deo tima koji menja interent! Iskoristite Vaš talenat na najbolji mogući način – zaradite! Možete zaraditi i 30 000 dinara mesečno, a da pri tom nemate obavezu da idete svako jutro na posao. Budite Vi kretaor vašeg radnog vremena i vaše zarade!

Pitate se: O čemu se to zapravo radi i kakav Vam to nestvarni posao nudimo? Nije nestvaran, ukoliko pod time ne mislite metaforično i želite da okaratkerišete sve poslove na interentu kao nestvarne – bez dodira sa realnošću. Ukoliko stvarno to mislite, znajte da će Vam se mišljenje sigurno promeniti kada vidite svoje tekstove kako krase stranice na internetu i znate da ih čita veliki broj ljudi, i kada Vam legne prva plata koju ste zaradili „sedeći kod kuće“. Jedino što je „nestvarno“ u vezi cele ove priče je koliko je zapravo ovo sjajan posao. I dalje ne verujete da je tako nešto moguće? To je zbog toga što je ovo posao budućnosti, a Vi još nista svesni da je budućnost zapravo stigla. Sve tehnologije, računari, nauka napreduju sa ciljem da nam olakšaju život i omoguće raznorazne stvari na dohvat ruke, da nam skrate „nepotrebne“ korake i produže dan,  i samim ti ispune život što je više moguće. Stoga i ovakvi „poslovi budućnosti“ tako funkcionišu, zašto da gubite vreme u vožnji do posla kada za to vreme možete ili već da radite ovaj posao ili da spavate nešto duže? To je posao koji Vam najviše omogućava kontrolisanje sopstvenog vremena i samim tim Vam još više stavlja kontrolu sopstvenog života u ruke. Razmislite samo, Vi ovim poslom postajete novinar nove ere! Da, toliko je zapravo jednostavno, umesto da „letite po terenu“ u potrazi za informacijama i podacima Vi ih dobijate iz fotelje odlaskom na internet.

Za koga je sve predviđen ovaj posao? Za svakoga ko ume da piše, poznaje gramatiku srpskog jezika, ima kreativnog dara, poštuje određene rokove i ume da predstavi svaku temu na zanimljiiv način. On je idealan i kao dodatni posao, ako Vam je neophodno još novčane podrške, jer kao što smo već rekli – sami birate kada ćete da radite. Jednostavno se dogovorite sa nama, kažete nam koliko vremena imate na raspolaganju, i koliko biste voleli da pišete i mi Vam shodno tome dodelimo zadatke. Da ne govorimo o studentima kojima nikada nije dosta za džeparac, pored fakulteta i učenja, ovo je savršena prilika da se relaksiraju i da pri tome zarade novac i nauče nešto novo. Honorarne poslove koji mogu da se uklope sa napornim rasporedima na fakultetu, danas je teško pronaći, ali pisanje sadržaja za sajtove može se uklopiti sa bilo kojim rasporedom. Naravno, ovo Vam može biti i glavni posao, na Vama je da izaberete.

Bojite se da se nećete snaći sa temom koju Vam zadamo? Ne brinite se, mi imamo toliko posla da uvek možemo naći odgovarajuću temu za koju ste možda upravo Vi baš stručni. Uostalom dok ne napišete prvi članak, ne možete ni znati kako se snalazite. A kada jednom shvatite koliko zapravo ovim poslom proširujete svoja znanja, odgovarate na razne izazove, neće Vam ni na kraj pameti biti da odustanete. Mi Vam nudimo posao iz snova, Vaše je samo da ga prihvatite.

Potrebno za konkurs:

  1. Da napišete 3 teskta od 500-600 reči
  2. Tekstovi ne smeju biti kopirani sa interneta. Mogu biti preradjeni.
  3.  Tekst pre slanja proverite ovde: http://www.duplichecker.com/
  4.  Na ovoj stranici http://jeftinaizradasajta.com/usluge/ imate 16 naslova, vi izaberite 3 koja vam najviše odgovaraju.
  5. Tekstove poslati na mejl: prijavazaposao@jeftinaizradasajta.com
  6. Nakon pregleda tekstova bićete kontaktirani.

Napomena: Propratno pismo poslati na mejl.

Oglas je zatvoren.