Intervju sa Darkom Mikićem

darko-b-mikicProfesionalna, a povoljna izrada sajta – mislite da je nemoguće? Niste u pravu. Prema Vašim željama i potrebama kreiramo kvalitetne internet sajtove, po poslednjim svetskim zahtevima. Ako Vam je potrebna autoritativna i originalna prezentacija Vaše firme, nekakav univerzalan simbol na osnovu kojeg se odmah prepoznaje Vaše uspešno poslovanje, mi ćemo je sa zadovoljstvom osmisliti za Vas. Mi se bavimo mnogim oblastima programiranja i interent marketinga, među naše usluge spadaju: web dizajn, SEO optimizacija, kreiranje Android aplikacija, pisanje originalnih i maštovitih članaka…sve što Vas zanima možete pronaći na našem sajtu: jeftinaizradasajta.com  Samo ime adrese sajta, sve Vam govori. Mi nismo u ovom poslu isključivo zbog novca, i svesni smo današnjih potreba i konkurencija, znamo da vrednujemo svaki posao ali realno.  Pored mnogobrojnih usluga  vezanih za internet marketing nudimo i zaposlenje, i to ono o kakvom oduvek maštate. O čemu se radi – pogledajte na našoj prezentaciji. Tu takođe možete pronaći članke o istoriji interenta, internet marketingu, web dizajnu i svemu ostalom što ima veze sa ovim poslom. Ne znate šta je zapravo ta SEO optimizacija koja se toliko pominje, ili šta su to Android aplikacije? Kod nas Vam je sve lepo i do detalja objašenjeno, čak iako nemate nikakve veze sa informacionim tehnologijama ovde (jeftinaizradasajta.com) ćete se najbolje uputiti u njihove osnove.

Zarad jasnijih informacija napravili smo kratak intervju sa glavnim urednikom Web agencije Izrada Sajta & SEO optimizacija iz Beograda (jeftinaizradasajta.com), iskusnim programerom i WordPress SEO ekspertom, Darkom Mikićem:

Po čemu se Vaše usluge u izradi sajtova razlikuju od drugih?  

Pre svega naše usluge u izradi sajtova se ističu po udobnosti i jednostavnosti snalažanje. Mi volimo da svima bude omogućeno kretanje po sajtu, bez obzira na poznavanje internet tehnologija ili brzine kompjutera kojim se posetilac služi. Jer to zapravo i jeste cilj svake reklame – rasprostranjenost.  Vrednujemo davno zaboravljenje kvalitete u ovoj oblasti reklamiranja, a to je – preneti dobru priču na lak, kratak i efektan način. Takođe, kao što i adresa našeg sajta govori  – jefitnaizradasajta.com  – mi se razlikujemo i po najpovoljnijim cenama.

Jeftinaizradasaja.com je noviji sajt, gde ste bili do sada?

Da, tačno je da je naš sajt jedan od novijih, ali to ne znači da smo mi novi u ovom poslu. Naprotiv, iza našeg tima je veliko iskustvo. Jednostavno, nije bilo nikakvih potreba za postavku sajta, jer su poslovi išli preko preporuka naših zadovoljnih klijenata. Međutim, prvom prilikom kada smo ugrabili vremena, odlučili smo da postavimo našu prezentaciju, kako bismo još više proširili naše poslovanje, i ljudima olakšali muku u traženju pristupačnih cena za ove usluge.

Čime garantujete kvalitetno i originialno osmišljen sajt?

Garantujemo iskustvom i timom koji je stručan. I više od toga – ukoliko ste nezadovoljni mi ćemo Vam vratiti Vaš novac. Toliko je jednostavno – nemate šta da izgubite, samo da dobijete. Mi nudimo i opciju profesionalnog pisanja tekstova iz svih oblasti, najsavremeniju SEO optimizaciju i samim tim vrh u listama pretraga. Naši sajtovi su drugačiji, nismo poklekli najnovijim trendovima i ne zatrpavamo prezentacije bespotrebnim bombastičnim sadržajima, jedino što nudimo je stručnost i kvalitet. Ceo moj tim voli ovaj posao i ne gubi fokus kada je internet marketing u pitanju.