Za fotografe

izrada web prezentacija za fotografeSlike i fotografije su od Viktorijanske Engleske pa do dana današnjem uvek popularne. Bilo je mišljenja da će pojavom digitalnih fotoaparata kao i fotoaparata na mobilnim telefonima profesionalni fotografi otići u zaborav, međutim nije tako. Profesionalno fotografisanje zahteva ozbiljan posao i nije tako jednostavno kako se na prvi pogled čini.

Izrada sajtova za fotografe

Svaki fotografski studiju svoj novac zarađuje od profesionalno odrađenih slika. Zbog toga Vam je neophodan i web sajt na kome ćete moći da pokažete te slike, naravno u umanjenoj rezoluciji. Mogli biste da pokažete kako izrađujete slike i da probate ljude da ubedite zašto baš kod Vas da krenu da naručuju slike. Naš tim stručnjaka Vam u tome može značajno pomoći. Iskoristite priliku i zatražite od nas da Vam izradimo web sajt i videćete na šta smo mislili.

SEO optimizacija mora da bude i Vaš prioritet

Nakon izrade web sajta koji ste zatražili kod nas, mi Vam nudimo i sledeću, veoma povezanu uslugu. Ova usluga se zove SEO optimizacija sajta. Ona će Vam omogućiti da Vas klijenti brže nađu na pretragama i tako lako doći do Vašeg sajta. To je mnogo efikasna usluga, koja svakom sajtu pomaže i doprinosi njegovom uspehu. Videćete sve beneficije koje nudi ta vrsta optimizacije nakon nekog vremena, jer ne dolazi uspeh iz danas u sutra, nego je potrebno neko vreme da sve to stane na čvrste noge. Ali kad stane – rezultati će biti i više nego vidljivi.

Usluge koje još možete da izaberete

Pored standardnih usluga izrada sajta i SEO optimizacije nudimo Vam i web hosting i web domen, kao i internet marketing, plaćene oglase preko Google-a, kao i pisanje članaka za Vaš sajt ukoliko Vi niste u mogućnosti, kao i još mnoge druge.

Novi Sad, Niš, Subotica, Beograd, Kragujevac, a uz sve to naše usluge su aktivne i u inostranstvu u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Švajcarskoj, Italiji, Belgiji

Fotografija je nešto što vidi ceo svet. Zato i Vaš foto studio može da bude globalno poznat, a ne samo u Srbiji. Mi Vam možemo omogućiti da steknete i svetsku slavu, jer ćemo sajt prilagoditi i inostranom tržištu.

Cena

Dogovorićemo se za cenu kada nas budete kontaktirali preko telefona ili e-maila. Do tada razmislite šta Vam se dopada od naših usluga.