Tepih servisi

tepih-servisiServisi ovakvog tipa su veoma korisni. Ne može svako svoje ogromne tepihe da čisti, a dobro je poznato da se tepisi veoma lako prljaju, skupljaju prašinu i slično. Angažovanje stručnjaka koji ovo radi je veoma korisna stvar, jer oni mogu da učine da tepih sija opet kao da je nov.

Izrada sajta za ovakav vid servisa

Svaka iole ozbiljna firma i agencija, kao i servis moraju da imaju svoj web sajt. Bez web sajta kao da ste bez svoje lične karte, skoro da je identična težina tih stvari u poslovnom svetu. Zato, ako želite da ostvarite neki napredak – prosto ste primorani da se angažujete oko pravljenja web sajta. Mi smo ovde da Vam u tome pomognemo i da Vam želje prenesemo u javu. Treba samo da nam napomenete kakve sve tepihe čistite, veličinu mesta gde se radi i sve ostalo što mislite da treba da se objavi na sajtu. Mi Vam preporučujemo da ubacite i cenovnik, jer je ipak to veoma značajno za sve one koji posećuju i Vaš servis, ali i sajt.

Tepih servisi i SEO optimizacija njihovog sajta

Ova usluga Vam garantuje proširenje posla. Kada vidite prednosti koje se dobijaju, prosto će Vam biti krivo kako se ranije niste setili da iskoristite priliku i izradite sajt koji je SEO optimizovan. Naš tim će i to da Vam uradi. Na taj način će Vas budući klijenti lakše naći preko pretraga i bićete na prvim mestima kada budu vršili pretrage. Nemojte se libiti nikada da pitate bilo šta što Vam nije jasno. Naši ljudi su uvek spremni da Vam odgovore na sva Vaša pitanja.

Ostale usluge

Da biste kompletirali svoj sajt – mi Vam nudimo i usluge internet marketinga, da budete još viđeniji i na drugim relevantnim sajtovima, uz to Vam nudimo i web domen i web hosting, ukoliko Vam je potrebno. Tako imamo u ponudi i pisanje tekstova za web sajtove.

Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Beograd, a usluge možemo da proširimo i na Austriju, Francusku, Nemačku, Švajcarsku, Italiju

Ništa i nigde nećemo da organičavamo samo na Srbiju. Spremni smo i obučeni da Vaš sajt transformišemo tako da on bude prilagođen i ljudima koji ne pričaju samo srpski.

Cena

Cena naših usluga mora da se sastavi kada nam se budete javili na e-mail ili kada nas budete nazvali za detalje na telefon.