Gradski Portali

izrada sajta za gradoveSvaki grad treba sebe da promoviše i da reprezentuje što je to bolje moguće. Šta je bolji vid promocije ako nije promocije preko interneta? Upravo iz tog razloga, ali i mnogih drugih treba svaki grad da ima svoj web sajt, odnosno svoj portal.

Izrada sajta za gradske portale

Kako biste na pravi način predstavili svoj grad – morate da imate i svoj web sajt. To je neminovno u današnjem svetu gde se bukvalno sve i svako nalazi na internetu, tj. ima svoj sajt. Mi ćemo Vam omogućiti da to ostvarite i uradićemo Vam odličan sajt, sa svime što i Vi i mi smatramo da je potrebno i neophodno. Zatražite bilo koji detalj, animaciju ili bilo šta što Vam padne na pamet – mi to možemo da sprovedemo u delo. S nama ćete biti sigurni da možete s ponosom da predstavite Vaš grad na pravi način.

SEO optimizacija sajtova za gradske postale

Na portalima gradova ima mnogo tema i mnogo zanimljivosti. Kako bi Vašu sugrađani lakše došli do tih željenih informacija koje su usko povezane s Vašim gradom – tu je naša usluga po imenu SEO optimizacija web sajta. Pomoću nje će svako lakše doći do željenih infomacija u vezi grada jer kad ukucaju neke ključne reči – one će voditi do Vašeg sajta. I na taj način će se i Vaš sajt naći među prvima na pretragama Google-a. To je suština SEO optimizacije, koja pomaže i Vama kao vlasniku sajta, ali mnogo pomaže i ljudima kojima treba informacija u vezi nekog grada.

Naše ostale usluge

Možemo mnogo toga da Vam ponudimo. Tu je internet marketing, plaćeni oglasi na Google-u, pisanje tekstova za Vaš sajt – dajte nam temu ili ključne reči a mi ćemo napisati najbolji mogući tekst koji se tiče te teme ili reči koje ste nam dali. Pružamo i usluge web domena kao i web hostinga. Za sve nam se možete javiti, jer imamo mnogo stvari koje ćete želeti da isprobate.

Novi Sad, Kragujevac, Niš, Beograd, Subotica, Kruševac, Zrenjanin, a usluge možete da dobijete i proširite i na inostranstvo – Austrija, Nemačka, Italija, Francuska, Švajcarska

Mi Vas nikada nećemo ograničavati i nikada Vam nećemo govoriti da treba da poslujete samo unutar država Srbije. Štaviše, ima mnogih bivših stanovnika gradova koji sad žive u inostranstu a žele da saznaju više o rodnom gradu. Zato ćemo Vam prilagoditi sajt i za strane jezike.

Cena

Cena zavisi od dosta faktora, pa je najsigurnije da nam se javite za detalje.